ailo

Publisert den: 29/01/2014 klokken 07:22 under Blog. Stikkord: , , ,

Noen av herrefavorittene:

-Boxershorts i bambus. Bambusmaterialet transporterer hjelper til med å regulere kroppstemperaturen og transporterer fuktighet. Veldig mykt og behagelig materiale som blir mer og mer populært. Perfekt både til hverdags og til trening.
-Men´s baseball jersey. Denne trøya er laget i et fuktighetstransporterende materiale som også er antibakterielt. Funker som et treningsplagg alene, eller for eksempel på milde treningsøkter ute, der du vil kle deg i to tynne lag.
-Men´s button jersey. Bestefartrøye rett og slett. Men i en ulltype med veldig god temperaturregulering. Denne ulltypen brukes til og med i norges kaldeste idrettsarrangement – Finnmarksløpet.
-Men´s crew-neck jersey & long johns . Våre første plagg. Laget med ekstra lang rygg, perfekt for de akrobatiske øvelser. Trøya har tommelhull, noe du kanskje ikke finner andre steder. Laget i samme gode materiale som baseball jersey. Anbefalt av noen av verdens beste akrobater – snowboarderne.
Les mer om superundertøyet her.